introductie duiken in zeeland grevelingen

Duikschool de Grevelingen

Elkerzeeseweg 34
4322NB Scharendijke

Tel: 0622 28 16 24
info@duikschooldegrevelingen.nl


reanimatie AED EFR reanimatie

 

Reanimatie en AED: belangrijk voor ieder mens

Een ongeluk kan op elk moment en op elke plek gebeuren. Reanimatie kanvan levensbelang, zeker als je ook een defibrillator in kunt zetten ( AED ). Deze AED's tref je op steeds meer openbare plaatsen aan. Daarom is deze cursus van belang voor elk mens.

In deze cursus leer je de eerst noodzakelijke handelingen te treffen bij een ongeval. Daarbij gaat het om EHBO en indien nodig aanvulende reanimatie en het gebruik van de AED.

De Emergency First Response cursus is de eerste stap op weg naar het Rescue Diver brevet waarin je medische kennis van levensbelang is. Ook zul jij je buddy een zeker gevoel geven. Daar is hij je zeker dankbaar voor!! Het EFR programma kan op verschillende manieren gegeven worden - alleen primaire zorg, of primaire en secondaire zorg - met of zonder optionele vaardigheden, zoals de omgang met Automated External Defibrillators en zuurstof voor noodgevallen en er is een programma voor eerste-hulp voor kinderen (Care for Children).

Duikschool Zeeland geeft het programma in de meest complete vorm, inclusief de vaardigheden voor primaire en secondaire zorg en alle optionele vaardigheden. We zijn van mening dat een compleet programma een betere voorbereiding is om in een noodgeval te handelen en hebben daarom de nodige investeringen gedaan om je tot alle vaardigheden en apparatuur te introduceren. 
Verbandmateriaal en de brevetkosten zijn bij de prijs van de cursus inbegrepen. Als bijkomende kosten dien je rekening te houden met de aanschaf van het EFR deelnemerboek met DVD (dit om na de cursus te helpen bij het op peil houden van je vaardigheden).

De cursus wordt op elk gewenst moment gegeven. Overweeg om deze cursus te combineren met het DAN Oxygen Provider programma dat een halve dag duurt en jouw kennis vergroot op het gebied van gebruik van zuurstof in noodgevallen. In deze cursus krijg je diepgaande kennis van het belang en het gebruik van zuurstof voor aan het duiken gerelateerde noodgevallen.

Wat heb jij nodig om te starten?
• goede gezondheid en fit zijn
• 14 jaar of ouder zijn

Hoe lang duurt de cursus?
De E.F.R. cursus duurt plm. 5 uur

Wat heb je verder nodig?
• EFR cursuspakket (zit in de cursusprijs)

Wat kost de cursus?
Kijk even in onze prijslijst

 

SSI duikcursus Padi duikles duikcursus CMAS NOB 1 sters 2-sters 3-sters VDST tauchkurse divers alert network
 
 
© duikschooldegrevelingen.nl | webdesign Teun.pro