introductie duiken in zeeland grevelingen

Duikschool de Grevelingen

Elkerzeeseweg 34
4322NB Scharendijke

Tel: 0622 28 16 24
info@duikschooldegrevelingen.nl


Advanced Open Water Diver PADI SSI

 

SSI Advanced Adventurer / PADI Advanced Open Water Diver

Als jij je Open Water Diver brevet gehaald hebt, ligt er een wereld aan uitdagingen, avontuur en nieuwe leermomenten voor je. Dan ligt het SSI Advanced Adventurer of PADI Advanced Open Water Diver voor de hand. Bieden zijn dezelfde soort brevet en worden alleen anders genoemd, maar worden wereldwijd als hetzelfde erkend.

Zeker als je naar het buitenland gaat, is het Advanced brevet noodzakelijk, omdat je daarmee veelal als zelfstandig duiker wordt aangemerkt. In deze cursus maak je kennis met telkens de eerste duik van een vijftal specialisaties. als DiepduikenOnderwateroriëntatieNachtduiken,Perfect Buoyancy (perfect trimmen) en zelfs nitroxduiken. In deze cursus, die ondersteund wordt met een fraai leerboek, maak je 5 duiken. De duur van de cursus is  2 - 3 dagen. 

Wat heb jij nodig om te starten?
• goede gezondheid en fit zijn
• 14 jaar of ouder zijn
• Een medische goedkeuring voor de duiksport

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus maak je kennis met vijf specialties binnen de duiksport te weten:DiepduikenOnderwateroriëntatie, Visherkenningsduik, Perfect Buoyancy (perfect trimmen) en zelfs nitroxduiken.

Hoe lang duurt de cursus?
De Advanced Adventurer Diver cursus duurt twee dagen.

Wat heb je verder nodig?
De Advanced Adventurer Diver kit

Aanrader
als je gaat duiken - en zeker meerdere duiken maakt in bijvoorbeeld het buitenland - is de opbouw van stikstof in je lichaam aanmerkelijk groter. minder stikstof is dus beter. Dat kun je bereiken door met nitrox te duiken. dit is een ademgas waarin aanmerkelijk meer zuurstof zit. Hierdoor bouw je minder stikstof tijdens de duiken op. Ook kun je er met nitrox voor kiezen om een langere duiktijd op bepaalde diepte te hebben, zodat je bijvoorbeeld langer op dat mooie wrak kunt duiken. Om met nitrox te mogen duiken, heb je een speciaal nitroxbrevet nodig. Een aanrader is om dit samen met je Advanced brevet te halen, omdat wij dan ruim 30% korting geven op je nitroxcursus en deze aanbieden voor slechts € 89,-

SSI Advanced Open Water brevet
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wordt het Advanced open Water brevet van PADI bij SSI een Advanced Adventurer brevet genoemd. Allebei precies hetzelfde dus. Het SSI Advanced Open Water brevet is echter veel uitgebreider en maakt van jou een veelzijdige duiker. Hier doe je vier COMPLETE duikspecialities en krijg je maar liefst zes brevetten: 4 specialtiy-brevetten, waaronder het nitroxbrevet en drie andere specialty brevetten. bovendien krijg je dan na twee specialties het specialty-diver brevet en aan het eind van de cursus ok nog het SSI Advanced Open Water Diver brevet. Meer duiken, meer brevetten, meer kennis, meerervaring, meer fun.

Advanced Adventurer Diver PLUS
Wellicht wil je wat meer ervaringsduiken hebben als jij jouw Advanced Adventurer Diver cursus afsluit. Dat is mogelijk met Advanced Adventurer Diver PLUS Deze cursus biedt jou extra mogelijkheden. Je maakt nu geen 5 maar 7 duiken, waaronder een extra navigatieduik én een kennismakingsduik met het volgende brevet: Rescue Diver. De duur van deze cursus is 3 - 4 dagen en is een uitstekende opstap naar het specialty brevet:Stress &Rescue Diver

Advanced Adventurer Diver Extra VGM
Wie eens totaal wat anders wil in combinatie met het Advanced Adventurer Diver moet even aandacht schenken aan het EXTRA-pakket. Maak de sensatie waar en duik eens met eenvolgelaatmasker. Makkelijker ademen door mond én neus, een bredere kijk op de onderwaterwereld en nóg comfortabeler duiken. Te combineren met de Advanced Adventurer Diver cursus of de Advanced Adventurer Diver Plus cursus.

 

SSI duikcursus Padi duikles duikcursus CMAS NOB 1 sters 2-sters 3-sters VDST tauchkurse divers alert network
 
 
© duikschooldegrevelingen.nl | webdesign Teun.pro